Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на Градоначалникот Димитриевски со претставници од Факултет за инжинерски менаџмент ФИМ – Белград, Србија

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во Општина Куманово тимот претставуван од проф. др. Владимир Томашевиќ – Факултет за инжинерски менаџмет ФИМ Белград, Србија, оствари средба со градоначалникот Максим Димитриевски. Се разговараше за развој на пчинскиот регион во областа на образованието, енергетиката и развој на приватниот сектор. ФИМ во периодот кој следи ќе додели стипендија за пост-дипломски студии на еден административен службеник од Општина Куманово како и стипендии во сите средни училишта во Општината. 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст