Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на градоначалникот Максим Димитриевски со премиерот Зоран Заев

По повод љубилејот 500 години Куманово, градоначалникот на Општина Куманово оствари средба со Премиерот на Република Северна Македонија Зоран Заев и Министерот за Внатрешни Работи Оливер Спасовски, по што заедно се упатија на изложбата “Кумановски ликовни уметници 2019”, каде што градоначалникот им се обрати на присутните и заедно ја проследија богатата палета на дела која ја сочинуваат слики изработени во најразлични ликовни техники,инсталации и видео-арт проекции, дела со традиционален начин на изразување и дела кои припаѓаат на најновите ликовни тенденции.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст