Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на Градоначалникот Максим Димитриевски со Jeffrey Goldstein, Заменик Шеф на ОБСЕ – Мисијата во Скопје

Денес во просториите на Општина Куманово Градоначалникот Максим Димитриевски оствари работна средба со Jeffrey Goldstein, Заменик Шеф на ОБСЕ – Мисијата во Скопје и Alexey Gavrish, Полициски советник во Одделот за развој на полицијата во ОБСЕ.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст