Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на градоначалникот со Амбасадори на мирот

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски денеска оствари средба со дел од Амбасадорите на Мирот од регионот, по повод одбележување на јубилејот петстотини години Куманово. Организатор на средбата беше Амбасадорот на мир од нашата држава г-ѓа Гордана Митровска. Присутните на градоначалникот му ги пренесоа искуствата од земјите од кај што доаѓаат и разменија идеи за понатамошна соработка.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст