Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на Градоначалникот со претседатели на месни заедници

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски оставри средба со претседатели на месните заедници во општината. Разговараа за оспособување на просторииите на самите заедници, селектирање на проблемите и понатамошна меѓусебна соработка. Градоначалникот најави дека во наредниот период ќе ги посети сите месни заедници, за да подобро се запознае со нивното функционирање како и нивните потреби.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст