Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба со претставници на Здружение на пензионери Куманово

На средбата со претседателот на Здружението на пензионери, Благе Јакимовски и секретарот Гордица Бошковска, беше постигнат договор за субвенционирање на градскиот превоз за граѓаните  со најниски пензии.
Секторот за култура,спорт и социјална заштита,здравствена заштита и заштита на деца при Општина Куманово, предводен од Александар Крстевски изнајде начин и им излезе в пресрет и оваа година на најранливата група на граѓани.
На средбата се разговараше и за други начини на субвенционирање на пензионерите кои имаат најниски примања.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст