Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба со претставници од USAID

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска оствари средба со високи претставници од USAID. На состанокот се разговараше за досегашните заеднички проекти на општината и USAID имплементирани во Куманово. Исто така двете страни беа согласни дека понатамошната успешна соработка ќе продолжи, а посебно ќе се стави акцент  во делот на зајакнување на капацитетите на тимовите од општината кои ќе работат при аплицирање на самите проекти.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст