Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средби на Градоначалникот по повод Ден на град

Градоначалникот Максим Димитриевски на свечен прием по повод Ден на град Куманово ги пречека Борците од НОБ, поранешните градоначалници, началникот на СВР Куманово и полициските претставници, претставниците од АРМ, пензионираните воени и полициски старешини и воени ветерани и ТППЕ Куманово. Воедно, Претседателот на Советот на Општина Куманово – Атина Мургашанска оствари средба со поранешните претседатели на советот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст