СРЦ „Градски базен – Куманово“

Правилникот за користење можете да го погледнете овде.

Правилата на однесување можете да ги погледнете овде.

Официјален Facebook профил / тел. 072-314-530

Врати се на врвот
Големина на фонт

Анкета за истражување на урбаната мобилност во градот Куманово

ОДГОВОРИ НА АНКЕТА!