Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

С О О П Ш Т Е Н И Е

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

СЕ ИЗВЕСТУВААТ ГРАЃАНИТЕ, ЖИТЕЛИ НА МЕСНАТА ЗАЕДНИЦА ОД СЕЛОТО ТРОМЕЃА ОД КУМАНОВО, ДЕКА НА 02.06.2018 ГОДИНА (САБОТА), ЗАКАЖАН Е СОБИР НА ГРАЃАНИ НА КОЈ ЌЕ СЕ БИРА НОВО РАКОВОДСТВО НА МЕСНАТА ЗАЕДНИЦА. СОБИРОТ НА ГРАЃАНИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО ПРОСТОРИИ НА ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ ВО СЕЛОТО ТРОМЕЃА, СО ПОЧЕТОК ВО 19,00 ЧАСОТ. СЕ ПОВИКУВААТ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ГРАЃАНИ, ЖИТЕЛИ НА СЕЛОТО ТРОМЕЃА, ДА ПРИСУСТВУВААТ НА СОБИРОТ.

 

                                                                                                                                    МЕСНА ЗАЕДНИЦА ОД С.ТРОМЕЃА

                                                                                                                                                             ПРЕТСЕДАТЕЛ,

                                                                                                                                                     СТАНОЈЕВИЌ ВЕРДИ

 

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст