Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Тактичко-технички збор во организација на АРСМ по повод 11 Октомври

Во рамките на активностите по повод Денот на народното востание, 11 Октомври на Градскиот плоштад во нашиот град се одржа Тактичко-технички збор, во организација на Армијата на Република Северна Македонија. Присутните гости и граѓаниги погледнаадел од опремата и вооружувањето на Армијата на Република Северна Македонија, кои беа изложени.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст