Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Терестична дезинсекција против комарци во петок

Се известуваат граѓаните дека на 31.07.2020 година (петок), во 01.00
часот, на територијата на општина Куманово ќе се изврши третта
терестична дезинсекција против возрасна форма на комарци. Доколку
временските услови не го дозволат вршењето на овој третман,
дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските
услови ќе бидат поволни.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст