Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Терестична и адултицидна дезинсекција против возрасна форма на комарци

Се известуваат граѓаните на Општина Куманово дека на 20.05.2022 година (петок) во 00.00 часот, на територијата на Општината ќе се изврши третман на терестична и адултицидна дезинсекција против возрасна форма на комарци. Неопходно е пчеларите да преземат конкретни чекори за заштита на пчелите.Доколку временските услови не го дозволат вршењето на третманот, дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските услови ќе бидат поволни.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст