Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Терестично прскање против комарци во четврток

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Се известуваат граѓаните дека на 10.09.2020 година (четврток), во 01.00 часот, на територијата на општина Куманово ќе се изврши шестто терестично прскање против возрасна формана комарци. Доколку временските услови не го дозволат вршењето на овој третман, дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските услови ќе бидат поволни.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст