Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Тимови на Армијата и ЈП“Чистота и зеленило” ќе вршат дезинфекција на територијата на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска на барање на Општинскиот штаб за заштита и спасување отпочна дезинфекција на виталните објекти во градот (Општа болница, Ургентен центар, Центар за јавно здравје, Центар за социјални работи и други јавни објекти). Во акцијата се вклучени припадниците на Армијата и тимови на ЈП“Чистота  и зеленило”-Куманово. Благодарност до припадниците на  Армијата, кои ургентно се отповикаа и земаа учество во акцијата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст