Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Традиционален Концерт за 73 години слободно Куманово

Традиционално, на градскиот плоштад и годинава се одржа концертот по повод Ден на град Куманово “11 Ноември“. Беше понудена богата програма на која покрај групата Нокаут, Бени Шаќири и Нон Стоп, настапија и кумановските музичари Мартинијан Кириловски, Ивона Јовановиќ, Марио Арангеловски и Мартија Станојковиќ.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст