Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Традиционален турнир во пинг понг

Во рамките на програмаата за прослава на 11 Октомври денеска се одржа традиционален турнир во пинг понг кадетска конкуренција. Турнирот е во организација на Општински сојуз на спортови Куманово и пинг понг клуб ,,Куманово”, a со поддршка на Општина Куманово и Советот на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст