Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Традиционална саемска манифестација ,,Денови на мед”

Денеска од страна на Секретарот на Општина Куманово Десанка Стошевска беше отворена традиционалната саемска манифестација ,,Денови на мед” која оваа година се одржува по јубилеен 20-ти пат и ќе трае три дена. На оваа манифестација своите производи ќе ги изложат не само пчеларите од нашиот град туку и од регионот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст