Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Традиционална средба на Претседателот на Советот Атина Мургашанска со поранешни претседатели на советот

Традиционално и празнично по повод јубилејот 500 години од постоењето на Куманово,Претседателот на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска оствари средба со поранешни претседатели на советот на општината, Др.Владимир Митевски и Бранко Арсовски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст