Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Третман на ларвицидна дезинсекција во Куманово

На 28.07.2021 година (среда) на територијата на општина Куманово ќе се изврши третман на ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови, дезинсекцијата се одложува до наредниот поволен ден.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст