Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Третман на терестична дезинсекција во Куманово

Се известуваат граѓаните на општина Куманово дека на 10.09.2021 година
(петок) во 00.00 часот, на територијата на Општината ќе се изврши третман
на терестична дезинсекција против возрасна форма на комарци. Доколку
временските услови не го дозволат вршењето на овој третман,
дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските услови
ќе бидат поволни.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст