Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Трибина – Дискриминација: Како да ја препознаам и што потоа?

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Здружение за Центар за рурален развој „БУЈРУМ„  И „ХЕРА„ – Асоцијација за здравствена едукација и истражување,со поддршка од „Цивика Мобилитас „, денеска организираа трибина на тема „Дискриминација: Како да ја препознаам и што потоа?„. Градоначалникот Максим Димитриевски учествуваше на трибината каде  ја објасни улогата и меркита  на Општината  за заштита од дискриминацијата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст