Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Трибина „70 години од Хашката конференција„

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод одбележувањето на Денот на Европа се одржа трибина со наслов „70 години од Хашката конференција„ на која покрај Градоначалникот и Претседателот на Советот на Општина Куманово,амбасадорите, учество зедоа и советниците, невладините организации од Куманово,  претставници од основните и средните училишта, јаните устави, претпријатија и граѓани.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст