Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Триесет и втора седница на Советот на Општина Куманово

Седницата ќе се одржи на 30 септември 2019 година (понеделник), во кружната сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00 часот.  Единствена точка на дневниот ред ќе бидат Советничките прашања.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст