Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Увид во работите на рехабилитација на регионалниот пат Куманово-Свети Николе

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски,
Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на
Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов денеска
извршија увид во работите на рехабилитација на регионалниот пат
Куманово-Свети Николе. Ова се теренски активности, кои претходат
на седница на Владата на Република Северна Македонија, која
денеска ќе се одржи во Куманово со почеток во 19:00 часот во
Занаетчискиот дом во Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст