Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Укината е забраната за движење по шума и шумско земјиште

На барање на ЈП Национални шуми – Скопје укината е забраната за движење по шума и шумско земјииште.
Оваа согласност за укинување на забраната ја донесе Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, Сектор за шумарство и ловство.

 

Документот можете да го преземете на следниот линк

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст