Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Улична атлетска трка по повод 11 Ноември

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во рамките на празничната ноемвриска програма денеска се одржа традиционалната улична атлетска трка во централното градско подрачје, чии организатори се Општински сојуз на спортови, Атлетски клуб Куманово и Сојуз на училишен спорт. На трката учествуваа ученици од општински основни и средни училишта, поделени по категории: VI и VII одд., VIII и IX одд. и средношколци, во машка и женска конкуренција. Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски на најдобрите им додели дипломи за учество на овогодинешната трка.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст