Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Употреба на јазици на локално ниво

Денеска во Куманово се одржа финанлен настан организиран од НВО Центар за интеграција и развој Куманово, во рамките на проектот „Важноста на употреба на јазиците на заедниците за добро владеење на локално ниво во општина Куманово,Чаир и Липково„. На настанот на кои се презентираа резултатите, препораките и заклучоците од истражувањето во овие три општини, присуствуваше и свое обраќање имаше градоначалникот Максим Димитриевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст