Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА ЛИНИСКА ИНФРАСТРУКТУРА ЗА ИЗРАБОТКА НА ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА ВО С. ДОБРОШАНЕ, МЕСТО ВИКАНО КЛАНИЦА СО ДОЛЖИНА ОД 405 МЕТРИ, КО ДОБРОШАНЕ, ОПШТИНА КУМАНОВО

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

  • УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА ЛИНИСКА ИНФРАСТРУКТУРА ЗА
    ИЗРАБОТКА НА ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА ВО С. ДОБРОШАНЕ,
    МЕСТО ВИКАНО КЛАНИЦА СО ДОЛЖИНА ОД 405 МЕТРИ,
    КО ДОБРОШАНЕ, ОПШТИНА КУМАНОВО (Превземете тука)
  • Потвтрда за заверка (превземете тука)
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст