Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Успешно изведена претставата „Коштана„ од кумановските пензионери

Вчера вечер во Центарот за култура „Трајко Прокопиев„ се одржа премиера на претставата „Коштана„ изведена од драмската работилница на КУД „Ѓоко Симоновски„ и Здружение на пензионери„ Куманово. Пред многубројната публика, на претставата која е организирана по повод 500 години Куманово, свое обраќање имаше градоначалникот Максим Димитриевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст