Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Утре продолжува педесет и трета седница на Совет на општина Куманово

Утре со почеток во 10:00 часот во Занаетчиски дом ќе се одржи продолжението на педесет и трета седница на Совет на општина Куманово. Во живо ќе може да ја следите на ТВ Плус Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст