Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Утре (07.05.2020) ќе се одржи четврта вонредна седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

 Утре 07 мај 2020 година (четврток), во големата сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00часот,ќе се одржи четврта вонредна седница на Советот на Општина Куманово

Дневен ред

1. Предлог – Решение за давање согласност на Одлуката на ЈП „Куманово – паркинг“ – Куманово за ставање во функција на зонско паркирање.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст