Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Утре (28.11.2019) вонредна седница на Советот на општина Куманово

Утре на 28 ноември 2019 година (четврток), во кружната сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00 часот, ќе се одржи вонредна седница на Советот на општина Куманово.

Дневен ред

1. Предлог – Одлука за исплата на парични средства од Буџетот на Општина Куманово со намена – хуманитарна помош за настраданото население од катастрофалниот земјотрес во Општина Драч – Република Албанија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст