Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Училишен базар под мотото “Донесете насмевка понесете љубов”

Продажен базар на рачни изработки, направени од ученици со посебни потреби заедно со нивните соученици и родители, беше организиран во ООУ “Браќа Миладиновци” – Куманово.
Собраните средства од базарот се наменети за потребите на учениците сопопреченост.
Традиционалната манифестација е во рамки на одбележувањето на 3 Декември – меѓународен ден на лица со посебни потреби.
На настанот присуствуваше претседателката со претставници на Советот на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст