Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Училишен прибор за деца од социаjлно загрозени семејства

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска,по повод почетокот на учебната година подели пакети со училишен прибор на деца од три социјално загрозени семејста од општина Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст