Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Форумски процес за избор на приоритетни проекти – Прес на Претседателот на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска

Претседателот на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска денеска на прес конференција го претстави форумскиот процес за избор на приоритетни проекти. Општина Куманово во рамки на проектот „Зајакнување на општинските совети“, преку форуми во заедницата ќе им овозможи на граѓаните да предлагаат, разработуваат, а потоа и да избираат проекти од важност за заедницата од областа на социјалната инклузија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст