Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Фото изложба ,,Кина во моите очи”

По повод 70-годишнината од основањето nа Народна Република Кина , а во организација на Амбасадата на Народна Република Кина, општина Куманово и Друштвото за македонско-кинеско пријателство беше отворена фото-изложба ,,Кина во моите очи”. На изложбата свое обраќање имаше новоименуваниот Амбасадор на Народна Република Кина,неговата екселенција  г-дин Џанг Ѕуо, Секретарот на Општина Куманово г-ѓа Десанка Стошевска и претседателот на друштвото за македонско-кинеско пријателство г-дин Љубчо Маленков.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст