Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Фудбалски натпревар во чест на 11 Ноември

Во училишната спортска сала на СОУ “Перо Наков”-Куманово се одржа пријателски фудбалски натпревар помеѓу екипите на ФК Куманово (ветерани) и ФК Карпош. Овој натпревар е во организација на Општински сојуз на спортови и Фудбалски клуб од Куманово, а во чест на Денот на ослободување на нашиот град.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст