Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Честитка на Градоначалникот по повод празникот Рамазан Бајрам

На сите верници од исламската вероисповед им го честитам големиот муслимански верски празник Рамазан Бајрам.Ви посакувам празничните денови да ги минете во среќа, радост и добро здравје, во кругот на семејството и на најблиските. Взаемното почитување и славењето на празниците на различните верски заедници, се столб на градење на соживотот, но и пример кои треба да го следат идните генерации на наше мултиетничко Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст