Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Четврта сесија од проектен форум во Општина Куманово

Во рамките на проектот “Зајакнување на општинските совети”, на 31.10.2019 година (четврток), во НУЦК “Трајко Прокопиев”-Куманово ќе се одржи четвртата сесија од проектниот форум, кој Општина Куманово го спроведува во соработка со УНДП, преку проект финансиран од Швајцарската агенција за развој и соработка.

Целта е зголемување на учеството на граѓаните во процесот на донесување одлуки на локално ниво, во прилог на кое тие имаат обврска да изберат проекти, коиу ќе бидат финансирани од Агенцијата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст