Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Квартални извештаи за финансиско работење за 2018 година:

Прв квартал
Втор квартал
Трет квартал
Четврти квартал

Квартални извештаи за финансиско работење за 2019 година:

Прв квартал
Втор квартал
Трет квартал
Четврти квартал

Квартални извештаи за финансиско работење за 2020 година:

Прв квартал
Втор квартал
Трет квартал
Четврти квартал

Квартални извештаи за финансиско работење за 2021 година:

Прв квартал

 

Извештај за работа со годишна сметка – 2018 год.
Извештај за работа со годишна сметка – 2019 год.
Табела на трошоци – 2019 год.
Програма – градско зеленило – 2019 год.
Програма – јавна чистота – 2019 год.
Програма – градско зеленило – 2020 год.
Програма – јавна чистота – 2020 год.
Програма – зимско одржување – 2020 год.
Одлука Програма Јавна чистота 2021
Програма за уредување и одржување на градско зеленило – 2021
Годишен извештај за 2020 година
Годишни програми за 2021 година

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст