Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Шахистите од Куманово и Прилеп на традиционален шаховски меч

По повод 11 Октомври, Денот на народното востание, во ресторан “Рим Париз”-Куманово се одржа традиционалниот шаховски меч помеѓу членовите на шаховските клубови од Куманово и Прилеп. На настанот присуствуваше Секретарот на општина Куманово, Александар Гелевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст