Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Швајцарската Амбасадорка во посета на Општина Куманово

Денеска Градоначалникот Димитриевски се сретна со Амбасадорот на Швајцарија во Република Македонија – Сибил Зутер Техада и регионалниот советник за инфраструктура и животна средина Клиф Хамер. На средбата се разговараше за досегашната соработка на Швајцарија со локалната самоуправа и беа разгледани досегашните постигнувања во врска со проектот за Прочистителната станица во Куманово, која подоцна ја посетија.[one_half][youtube https://www.youtube.com/watch?v=dcp9KHsTGcE&w=400&h=300&#093][/one_half][one_half_last][youtube https://www.youtube.com/watch?v=8mNOSO0-Yms&w=400&h=300&#093][/one_half_last]

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст