Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jавен оглас 02/2021

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Пријава за јавен оглас бр.02-21за вработување по јавен оглас 02/2021 за вработување на неопределено работно време на овластено службено лице од областа  на безбедноста, Пожарникар-спасител во Територијалната Противпожарна единица Куманово при Општина Куманово, за истата да биде објавена на веб страницата на Општина Куманово

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст