Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во програма Општинско-корисна работа 2020 – Проект „Креирање можности за работа за сите„

Од денеска започнува јавниот  повик до евидентирани невработени лица за вклучување во програмата Општинско-корисна работа 2020 – Проект :„Креирање можности за работа за сите„. Подетални информации на следниот линк:

Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во програма Општинско-корисна работа 2020 (2)

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст