Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик за прибирање на барања за користење на средства од Буџетот на Општина Куманово за 2022 година наменети за финансирање на Програма за културни манифестации на Општина Куманово за 2022 година бр. 01-1467/3 од 09.02.2022 година

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Линк од Јавниот повик за прибирање на барања за користење на средства од Буџетот на Општина Куманово за 2022 година наменети за финансирање на Програма за културни манифестации на Општина Куманово за 2022 година бр. 01-1467/3 од 09.02.2022 година

Линк од извадокот од Програмата за културни манифестации на Општина Куманово за 2022 година

ЛИНК ОД БАРАЊЕ ЗА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОГРАМА НА КУЛТУРНИ МАНИФЕСТАЦИИ НА ОПШТИНА КУМАНОВО ЗА 2022 ГОДИНА

Линк од Изјава за непостоење судир на интереси

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст