Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик за самохрани родители

Одделението за социјална заштита, заштита на децата и здравствена заштита при Општина Куманово врши мапирање на самохрани родители и тоа:

-самохран родител на дете чиешто татковство не е признаено и

-самохран родител на дете со еден починат родител.

Согласно тоа, ги повикуваме граѓаните кои спаѓаат во категоријата- самохран родител и живеат на територија на општина Куманово да се јават во просториите на Општина Куманово (зграда на катастар) во соба бр. 2(два).

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст