Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавни набавки – Набавка на садници

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 019/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Набавка на садници за потреби на Општина Куманово за проектот „ Засади живот – за нов живот“

Подетални информации можете да ги најдете на следниот линк
https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/ce67d1c0-e831-46b9-a64f-e17322311613/5

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст