Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јубилејна 20-та манифестација “Пивтијада 2022”

Денеска се одржа јубилејната 20-та манифестацијаПивтијада 2022, во чест на верскиот празникБогојавление-Водици, во организација наМултимедијалниот центарКарпино”-Куманово, а под покровителство на градоначалникот и Советотна Општина Куманово. На настанот се обрати градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски, а присуствуваше и претседателката на Советот на Општината, Ѓорѓиевска. Беа доделени плакети на досегашните кумови на настанот, како и награди за најдобра пивтија и за сите учесници.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст