Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

118 години од загинувањето на македонскиот револуционер Гоце Делчев

По повод одбележувањето 118 години од загинувањето нa  македонскиот револуционер, визионер, организатор и предводник на
македонското национално ослободително движење Гоце Делчев, Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски и претседателката на Советот на општината Атина Мургашанска со претставник од општинската администрација, оддадоа почит и положија свежо цвеќе на неговиот гроб во црквата “Св.Спас” во Скопје.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст